Reviews

Timmerman Amsterdam heeft veel tevreden klanten, sommigen van deze waren zo aardig hun ervaring te delen.
 
“Ik wilde altijd al over een eigen inloopkast beschikken. Ik heb veel te veel kleren en mijn man zeurde constant over de uitpuilende kledingkast. Ik dacht altijd dat zo’n inloopkast een flinke duit zou kosten, omdat ze op maat gemaakt moeten worden, maar nadat ik een offerte had aangevraagd bij Timmerman Amsterdam bleek dat mee te vallen. Zeker gezien de kwaliteit die Timmerman Amsterdam geleverd heeft, was de prijs zeer redelijk te noemen!”
Liesbeth Erkens, Amsterdam
 
“Bij Timmerman Amsterdam werken uitermate vriendelijke timmermannen. Ze staan je netjes te woord, werken snel en het zijn echte vakmensen. Dus ben je op zoek naar een timmerman, dan zou ik echt bij hen een offerte opvragen.”
Erik Koenders, Amsterdam
 
“In verband met ons nieuwe huis waren we op zoek naar een timmerman die diverse werkzaamheden zou kunnen uitvoeren. De vorige eigenaar had blijkbaar niet veel aandacht besteed aan groot onderhoud en alle ramen en kozijnen dienden vervangen te worden. Daarnaast hadden we nog een waslijst aan andere klusjes liggen. Wat fijn was aan Timmerman Amsterdam is dat ze van vele markten thuis zijn en daardoor veel voor ons hebben kunnen oplossen. Bovendien levert Timmerman Amsterdam echt vakwerk!”
Margreet Zoutendijk, Amsterdam
 
“In ons huis liepen allemaal van die lelijke verwarmingsbuizen. Nu kun je ze natuurlijk verleggen of laten wegwerken in de muur, maar dat kost fortuinen. Uiteindelijk hebben we Timmerman Amsterdam benaderd om een kast op maat eromheen te laten maken. Ze zijn toen bij ons thuis geweest, hebben alles opgemeten, goed naar onze wensen geluisterd en kwamen hierna snel met een fraai ontwerp en een offerte die erg meeviel. Timmerman Amsterdam heeft toen een mooie kast gemaakt en ik geniet er nog elke dag van!”
Chantal Bolten, Amsterdam
 
“Onze zoon werd toch wat ouder en zijn kleine kamertje beviel hem steeds minder. We beschikten echter over een zolderruimte die wij voornamelijk gebruikten als opslagplek. Timmerman Amsterdam heeft echt vakwerk geleverd om van deze zolder een slaapplek voor onze zoon te maken met een dakkapel, een afscheidingswand en veel kastruimte. Timmerman Amsterdam werkt bovendien netjes en snel, een echte aanrader!”
Irene Niekel, Amsterdam
 
Wij danken al onze klanten voor de geweldige reviews!